Новини

Апартаменти на разсрочено плащане в к-с. ЕДЕЛВАЙС

01.03.2018 г.
апартаменти

Кооперация Инвестиционен Алианс предлага апартаменти  на разсрочено плащане  с първоначална вноска от 10% в  жилищен комплекс  с  контролиран достъп „Еделвайс”, намиращ се район Западен, кв. „Христо Смирненски  4”.  

В програмата за разсрочено изплащане са включени апартаменти с различна площ, етажност и изложение.
Комплекс „Еделвайс” е енергийно ефективен жилищен комплекс, който съчетава в себе си модерна и същевременно функционална архитектура и дизайн, поставен в естествена зелена среда, на тихо, спокойно и екологично чисто място, в близост до градската среда, но с естествен зелен фон, прекрасна градина и чудесен изглед към Родопите.
Комплексът осигурява на своите собственици и гости комфортна и уютна среда на живот чрез жилища, проектирани да задоволят всеки вкус, максимално използване на вътрешните пространства, изключително ниски разходи за енергия и малък процент общи части, предлагащи изключително удобно и гъвкаво разпределение. Кварталът е с нискo застрояване и позволява добра гледка и красива панорама от цялата сграда.
Позвънете на нашите телефони, за да Ви предоставим  актуална  информация за свободните апартаменти и схемите на разсрочено изплащане.
 
Mauris luctus lorem ut lectus dignissim molestie 198 Kb (pdf) свали
Praesent in tellus nec ante viverra elementum 34 Kb (doc) свали